Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ΕΡΜΗΣ ξεκίνησε την λειτουργία της σαν οικογενειακή επιχείρηση το 1974 στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας ασβεστοπολτού.

Σήμερα έχοντας πάνω από τρείς δεκαετίες εμπειρίας η ΕΡΜΗΣ συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίας δομικών υλικών στην Αττική, στην οποία διαθέτει 2 υποκαταστήματα στο Περιστέρι και 1 στα Βριλλήσια καθώς επίσης και οχήματα για την παράδοση υλικών μέχρι και τον 7ο όροφο.

Παράλληλα ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες τάσεις της δόμησης εξελίσσεται διαρκώς, προσθέτοντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση του πελατολογίου της, το οποίο έκτος από πληθώρα ιδιωτών αριθμεί πάνω από 2000 ενεργούς επαγγελματίες (τεχνικές εταιρείες, οικοδομικές επιχειρήσεις, αρχιτέκτονες ,πολιτικούς μηχανικούς ,εργολάβους οικοδομών και τεχνίτες ).

...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ

Η Εταιρία ΕΡΜΗΣ έχει ως κύριους κλάδους τα οικοδομικά υλικά, τα ειδικά δομικά υλικά, τα βότσαλα και τις ψηφίδες , τα χρώματα και τα επαγγελματικά εργαλεία , ηλεκτρικά και οικοδομικά.

Συνεργαζόμαστε και επιλέγουμε τις κορυφαίες εταιρίες έρευνας και παράγωγης η κατασκευής υλικών στοχεύοντας στην ποιότητα και έχοντας ως κριτήριο την αξιοπιστία, την λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας, τον σεβασμό προς το περιβάλλον, και την τιμή σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα.

H ιστοσελίδα μας σας ξεναγεί σε όλα τα στάδια της οικοδομής με έναν απλό και εύχρηστο τρόπο, παρουσιάζοντας προϊόντα και λύσεις με σκοπό να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να κάνει πράξη την επιθυμία μας να σας προσφέρουμε

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Συνεργάζομαι σαν επαγγελματίας και συνιστώ αυτό το μαγαζί αν θέλετε να έχετε έναν συνεργάτη στην δόμηση !!! Όλα τα παιδιά με γνώσεις και οι εταιρίες από πίσω με εγγυήσεις κτλ!!! Το ξεχωρίζω από πολλά άλλα στον κλάδο… Γιώργο / Βαγγέλη / Ελένη / Κατερίνα / καπετάν Ηλίας ένα από τα ποιο δυνατά σημεία του ΕΡΜΗ